Find flere tvangsauktioner på  
 • Tvangsauktion Tirsdag 21-05-2019 11:00

 • Retten i Viborg, Retssal H, Klostermarken 10, 8800 Viborg
 • Journalnr. 510742-223270/hho,
 • Rettens AS nr. AS 2-19/2019

Beboelsesejendom

Tilmelding til fremvisning skal ske til Heidi Højbjerg på e-mail hho@njordlaw.com med oplysning om sags nr. 510742-223270/hho.

Tinglyst areal 1.168 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen er beliggende i Rødkærsbro by. Huset fremstår med ydervægge i røde teglsten, og taget er belagt med bølgeeternit. De fleste vinduer i stueplan og kælder er PVC-vinduer fra ca. 2006 og termoruder, og der er oprindelige trævinduer på 1. sal samt i fordelingsgang i stueplan. Opvarmning sker med fjernvarme med supplement af brændeovn og pejs.

Ejendommen indeholder: Indgang med opgang til 1. sal, ældre oprindelig badeværelse med kar og stiftklinkegulv samt delvist fliser på væggene, pænt køkken fra ca. 2009 med trælåger og laminatbordplade, stue med brændeovn og udgang til træterrasse, fordelingsgang med værelse, grovkøkken, pænt og nyere badeværelse (ca. 2014) med klinkegulv og bruseniche, værelse. 1. sal indeholder repos, ældre og ikke funktionsdygtigt toilet med svejset vinylgulv, stue med udgang til altan, værelse. Kælderen er med nedgang via indgangen, vaskerum, 2 depotrum, gildestue, stort disponibelt rum, værksted med udgang til haven. Husets gulve varierer mellem parketgulve, stiftgulv, klinkegulv, laminatgulv og tæppegulve samt betongulve i kælder. Lofterne er en blanding af panel-, gipsplade- og stållofter.

Ved besigtigelsen kunne konstateres følgende hårde hvidevarer: Gorenje indbygningsovn, kogeplade af ukendt mærke, emfang i stål af ukendt mærke, opvaskemaskine af ukendt mærke, Brandt køleskab, Indesit vaskemaskine samt AEG tørretumbler.

Ejendommen fremstår i mindre god vedligeholdelsesstand såvel indvendigt som udvendigt. Ud over det for nyligt istandsatte, trænger ejendommen til en opdatering. Den flade del af taget er utæt, og der trænger vand ned i det ene værelse. Flere vinduer er punkterede og mange overlæggere trænger til udskiftning. Loftet på værelse på 1. sal hænger. Nogle steder fugtskjolder og revnede gipslofter.

Til villaen er der træcarport med redskabsrum. Udenomsarealerne er udlagt i almindeligt haveanlæg med græsplæne og flisebelægning.

Det fremgår blandt andet af ejendomsdatarapporten, at ejendommen er beliggende inden for et område, hvor der gælder kommuneplaner. For yderligere oplysninger herom henvises til kommunen. Ejendommen ligger i et område med drikkevands interesser og inden for følsomme indvindingsområder. Ejendommen ligger i et område, der er klassificeret som lettere forurenet, men matriklen er ikke kortlagt.

Rekvirenten har i forbindelse med indhentelse af ejendomsdatarapporten modtaget kopi af en tilstandsrapport med udløbsdato 04.01.2012 og energimærke, der er gyldigt til 05.07.2021. Materialet er vedlagt salgsopstillingen. Rekvirenten gør udtrykkeligt opmærksom på, at materialet alene er udtryk for de sagkyndiges vurdering af ejendommens tilstand på tidspunktet for deres besigtigelse heraf. Der kan ikke tegnes ejerskifteforsikring på ejendomme i forbindelse med salg på tvangsauktion. Interesserede auktionskøbere henvises til at besigtige ejendommen efter nærmere aftale med rekvirenten for at konstatere den aktuelle vedligeholdelsesstand, herunder om nogle af de i materialet nævnte forhold/forslag eventuelt er udbedret henholdsvist gennemført.

Iflg. BBR

Oplysninger om bygninger

Bygning nr. 1

Fritliggende enfamilieshus (parcelhus). Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 1957. Til-/ombygningsår: 1974. Antal boliger med køkken: 1. Antal boliger uden køkken: 0. Materialer: Ydervæggens materiale: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækningsmateriale: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Bebygget areal 183 m2. Samlet bygningsareal 183 m2. Samlet kælderareal 172 m2. Samlet tagetageareal 70 m2. Heraf udnyttet tagetage 70 m2. Samlet boligareal 253 m2. Antal etager u. kælder & tagetage 1. Energioplysninger: Varmeinstallation: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg). Supplerende varme: Pejs. Antal værelser: 7. Antal toiletter: 3. Antal bade: 3. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation). Egentlig beboelseslejlighed (boligenhed med eget køkken).

Bygning nr. 2

Bygningens anvendelse: Carport. Beliggenhed (kvalitet): Næsten sikker. Opførelsesår: 2008. Materialer: Ydervæggens materiale: Træbeklædning. Tagdækningsmateriale: Fibercement (asbestfri). Bebygget areal: 39 m2.

Oplysninger om grunde

Vand & afløb: Vandforsyning: Privat, alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

 • Beboelsesejendom
 • Byggeår 1957
 • Værelser 7
 • Bolig 253 m²
 • Grund 1.168 m²
 • Kælder 172 m²
 • Etager 1
 • Erhverv 0 m²
 • Ejendomsværdi kr. 1.250.000
 • Grundværdi kr. 116.900
 • Annonceret: 15-04-2019
Matrikel nr.
 • 13gh, Brandstrup By, Vindum
Rekvirent
v/advokat Karsten Gudmand-Høyer
E-mail: hho@njordlaw.com
Finansiering
 • Ved auktionsbud kr. 1.250.000
 • Størstebeløbet kr. 35.193
 • Sikkerhedsstillelse kr. 103.205
 • Salgsopstillingen kan bestilles hos rekvirenten, Retten i Viborg eller downloades herunder.