Find flere tvangsauktioner på  
 • Tvangsauktion Fredag 18-12-2020 09:40

 • Retten i Kolding, Retssal 11, Kolding Åpark 11, 6000 Kolding
 • Journalnr. 323419-KLS,
 • Rettens AS nr. AS 191/2020
Åbent hus Onsdag 16-12-2020 13:45 Tilmeld besigtigelse

Fritliggende enfamiliehus

Tinglyst areal 14225m², heraf vej 0 m².

Nærværende beskrivelse af ejendommen er udarbejdet på baggrund af besigtigelse, oplysninger fra ejer og tilgængelige offentlige oplysninger i BBR-Meddelelse, ejendomsdatarapport og tingbog. Besigtigelsen er foretaget af en usagkyndig, der særligt har noteret sig følgende:

Ejendommen er opført i 1860 (til-/ombygningen i 1989) i mursten. Taget er forsynet med fibercement. Gamle trævinduer med råd mange steder, vinduerne trænger til vedligeholdelse og udskiftning i den ene den gamle ende af huset. I ombygningen er der nyere vinduer i hvid plastik.

Ejendommen, der er et fritliggende enfamilieshus, indeholder 9 værelser og 3 toiletter og to badeværelser.

I den gamle del/ende af huset, er der ikke renoveret. Der trænger til vedligeholdelse. Det er et gammelt køkken med inventar. Her er et komfur/ovn af mærke, Arthur Martin samt et brunt linoleumsgulv. Værelserne og gangene er med tæpper, pudset vægge og træloft.

Stuen er med tapet på væggene og der står en gammel brændeovn. Der er 3 toiletter og et badeværelse. Denne del af huset er i generelt dårlig stand.

Den har været brugt til udlejning, men bruges nu kun til opbevaring af ting.

I den anden ende af huset er der delvis sat i stand. Der er sat nye vinduer i, som er i hvid plastik. Når man går ind i entreen, er der adgang til et stort værelse og et mindre værelse, som ikke er sat i stand.

Herfra går man ind den nyere del af huset, som er fuld istandsat. Først i en tv-stue, køkken/alrum, hvor der er trægulv og malet vægge, samt lyse trælofter. I køkkenalrummet er der er en kogeø. Køkkeninventaret er i brunt træ. Komfuret/ovn er af mærke Functionica Gusto, køleskabet er fra Gram, køleskab nr. 2. er fra Electrolux, emhætte er fra Wasco, Kogeplade er fra Siemens, opvaskemaskinen er fra Bosch. Her er lyse klinker på gulvet.

Herfra går man ind i bryggerset/gangen, hvor der er de samme lyse klinker, som i køkkenet. Her er der en Luxor vaskemaskine og en varmtvandsbeholder fra Tessig. Fra gangen er der adgang til et badeværelse, gæsteværelse og et soveværelse. I badeværelset er der en bruser med en speciel brusesøjle, hvidt inventar med en dobbelt vask. I soveværelset er der et stort klædeskab med skydelåger i hvide. I de to værelser er der trægulv.

Alle rum i den nyere ende har alle lyse trælofter og klinker.

Hele denne bygning har et gammelt tag i fibercement.

Bygning 3. Ombygning.

Man går direkte ind i stuen og køkkenet. Her er lyse vægge og rødlige klinker. I køkkenet er der er en halvvæg op som deler rummet. Køkkeninventaret er i lyst træ. Ovnen/komfuret er er mærket Eigie og emhætten er af ukendt mærke. Køleskabet er fra Bosch.

Derudover er der adgang til et soveværelse med hvide vægge og klinker samt en gang og et toilet. Der er rå vægge og samme klinker i begge. Denne del er udlejet og er på 62 m2.

Herfra går man i et stort værksted/redskabsrum (har været en gammel lade) og yderigere et stort rum, som bliver anvendt til opbevaring. Her er der beton gulve.

Denne del har en nyere sort tag. Bygningen er vandskuret i gråt.

Til ejendommen hører en stor have, som er velholdt.

Bevaringsværdi

Køber gøres opmærksom på, at bygning 1 (fritliggende enfamilieshus) er kategoriseret med bevaringsværdi 4. Hvilket betyder at det er en bygning, som i kraft af deres arkitektur, kulturhistorie og håndværksmæssige udførelse er fremtrædende eksempler inden for deres slags.

Bygning 3 (udhus) er kategoriseret med bevaringsværdi 6. Hvilket betyder at det er er jævne, pæne bygninger, hvor utilpassede udskiftninger og ombygninger trækker ned i karakteren

Karaktererne 1-3 regnes for høj værdi, 4-6 for middel værdi og 7-9 for lav værdi.

Zonestatus: Landzone.

Kommuneplaner: Ja – se ejendomsdatarapport.

Påbud/tilladelser vedr. spildevandsforhold på ejendommen: Ja – se ejendomsdatarapport.

Jordforureningsattest: Ja – se ejendomsdatarapport.

Oplysning fra offentlige registre:

Tinglyst grundareal 14225 m2, heraf vej 0 m2. Ejendomsværdi pr. 01.10.2018. 2.250.000 kr., heraf grundværdi 269.100 kr.

Oplysning fra BBR-meddelelse:

Vandforsyning: Brønd. Afløbsforhold: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg (tilladelse ikke påkrævet) Udledningstilladelse Der foreligger ingen kendt tilladelse.

Bemærkninger for grund:

Overjordisk olietank fra 1974 er fjernet ca. i år 2004. Oplyst af ejer.

Bygningsnr. 1: Fritliggende enfamilieshus (parcelhus) Opførelsesår: 1860 og om-/tilbygningsår 1989. Ydervæg: Mursten (tegl, kalksten, cementsten). Tagdækning: Fibercement, herunder asbest (bølge- eller skifer-eternit). Samlet bebygget areal: 366 m2, samlet boligareal 366 m2, heraf lovlig beboelse i kælder 0 m2, samlet kælderareal 30 m2 og tagetage 40 m2. Antal etager uden kælder og tagetage: 1. Varmeinstallation: El-ovne, el-paneler. Opvarmningsmiddel: elektricitet. Bemærkninger for bygning: Udestuen udgør 105 m2.

Antal værelser: 9. Antal toiletter: 3. Antal badeværelser: 2. Køkkenforhold: Eget køkken (med afløb og kogeinstallation).

Bygningnr. 2: Garage opført i 1954 med et bebygget areal på 175 m2. Bygningen er opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) og med tag af Metalplader (bølgeblik, aluminium, o.lign.) Ingen varmeinstallation.

Bygningnr. 3: Udhus opført i 1900 med et bebygget areal på 125 m2. Bygningen er opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) og med tag af Metalplader (bølgeblik, aluminium, o.lign.). Ingen varmeinstallation.

Det gøres hermed opmærksom på, at denne bygning 3 er istandsat. Se beskrivelsen ovenfor.

Det præciseres, at ovennævnte oplysninger delvis er baseret på udskrift af BBR-registret, hvorfor der således ikke kan indestås for oplysningernes rigtighed. Registrering af BBR skal beskrive de faktiske forhold. Udskriften er således ikke bevis for, at gældende love og bestemmelser er overholdt.

 • Beboelsesejendom
 • Byggeår 1860
 • Værelser 9
 • Bolig 301 m²
 • Grund 14.225 m²
 • Kælder 30 m²
 • Etager 1
 • Erhverv 0 m²
 • Ejendomsværdi kr. 2.250.000
 • Grundværdi kr. 269.100
 • Annonceret: 22-10-2020
Matrikel nr.
 • 15f, Agtrup By, Sdr. Bjert
Rekvirent
v/advokat Jesper Knudsen
E-mail: kls@andersen-partners.dk
Finansiering
 • Ved auktionsbud kr. 2.250.000
 • Størstebeløbet kr. 48.300
 • Sikkerhedsstillelse kr. 659.000
 • Salgsopstillingen kan bestilles hos rekvirenten, Retten i Kolding eller downloades herunder.